Bent u toe aan een nieuwe wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast? Een gloednieuw exemplaar is een flinke investering. Kom dus eens een kijkje nemen tussen het gebruikt witgoed in Barendrecht van Stef Witgoed. Onze gebruikte producten worden grondig gereinigd en gereviseerd, zodat u nog geruime tijd plezier hebt van uw aankoop. Tweedehands witgoed gezocht? Bij Stef Witgoed kunt u 7 dagen per week terecht!

Het belang van goed witgoed

Witgoed is noodzakelijk in het dagelijks leven. Zonder koelkast kunt u etenswaren niet zo lang bewaren en zonder wasmachine is de was doen wel een heel taaie en tijdrovende klus. Ook de droger en vaatwasser besparen u veel tijd en moeite, zeker met een groot gezin. Erg vervelend dus als uw apparaat ermee ophoudt. Maar een nieuwe wasmachine of koelkast is prijzig. Zelfs witgoed van een outlet is niet altijd goedkoop. Er worden dagelijks talloze gebruikte apparaten weggedaan en vervangen door een nieuw exemplaar, terwijl de ‘oude’ nog prima was. Dit witgoed komt o.a. terecht bij Stef Witgoed.

Wij geven dit gebruikte witgoed een tweede leven. In tegenstelling tot een outlet voor witgoed verkopen wij dus geen nieuwe machines; uitsluitend gebruikte producten. Op onze locatie in Barendrecht treft u maar liefst 500 m2 gebruikte wasmachines, wasdrogers, koel- en vrieskasten en vaatwassers. Alle machines zijn met zorg gereinigd en gereviseerd. U vindt al een machine vanaf €100,-!

Onze complete service

Het aanbod wisselt sterk. Vele verschillende merken komen dagelijks binnen en verlaten de hal weer. Om een indruk te krijgen van het actuele aanbod, is het dus raadzaam om eens langs te komen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u helpen een keuze te maken. Bent u niet in de gelegenheid zelf langs te komen? Dan kunt u een WhatsApp-bericht sturen naar 06-1642 0082. Vertel in het bericht wat uw wensen en budget zijn en wij gaan in ons aanbod op zoek naar een passende machine. Tegen een vergoeding van €25,- komen wij uw keuze ook nog eens bij u langs brengen en installeren. Dat is onze complete service.

Wij helpen u graag aan hoogwaardig gebruikt witgoed. Op iedere verkochte machine geven wij 3 maanden garantie. Kom langs op onze locatie in Barendrecht of bel/WhatsApp naar 06-1642 0082. Een bericht sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. Wij gaan graag voor u aan de slag!