koel-vrieskast.png

Spaar uw portemonnee én het milieu door te kiezen voor een hoogwaardige gebruikte koelkast van Stef Witgoed. Iedere koelkast wordt grondig gereinigd, gereviseerd en getest, zodat wij u enkel kwaliteit verkopen. U vindt een wisselende voorraad koelkasten, koel-vriescombinaties, vrieskisten en vrieskasten die u tevens door ons kunt laten bezorgen. Zo beschikt u dezelfde dag nog over een goede tweedehands koelkast in Barendrecht.

Een wisselend aanbod van gebruikte koelkasten

Een koelkast is onmisbaar in ieder huishouden. Zonder koelkast kunt u voedingsmiddelen maar kort bewaren, wat vooral onhandig is in het geval van zuivel en vleeswaren. Is uw koelkast aan vervanging toe? Overweeg dan eens een tweedehands exemplaar. Koelkasten worden zelden ‘opgebruikt’ en zijn vaak nog veel langer te gebruiken! Bij Stef Witgoed vindt u daarom een wisselend aanbod tweedehands koelkasten van A-merken in allerlei vormen en maten. Van eenpersoons koelkast tot Amerikaans model met dubbele deur. Zelfs vrieskisten en -kasten hebben wij vaak op voorraad.

Met een tweedehands koelkast bent u aanzienlijk voordeliger uit dan met een nieuw model van bijvoorbeeld een outlet voor koelkasten. Voor iedere portemonnee is er wel een geschikte koelkast te vinden. Bovendien is een gebruikte koelkast een stuk vriendelijker voor het milieu. Het verwerken van oude koelkasten is immers zeer belastend. Met een tweedehands koelkast van Stef Witgoed doet u dus niet alleen uw portemonnee een plezier, maar ook de planeet!

Het aanbod van gebruikte koelkasten wisselt snel

Het aanbod wisselt snel. Om een indruk te krijgen van het huidige aanbod, is het daarom handig om eens een kijkje te komen nemen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze locatie in Barendrecht te komen? Bel dan even of stuur een appje met uw wensen en budget, dan gaan wij voor u op zoek. Binnen een straal van 15 km kunt u voor slechts €25,- de machine eveneens laten bezorgen. Gemakkelijk toch? Let wel: onze bezorger heeft twee handen dus (moeilijk begaanbare) ruimtes kunnen enkel met uw hulp bereikt worden. Het monteren van de vaatwasser is mogelijk mits uw aansluiting geschikt is, informeer hiernaar middels de onderstaande contactgegevens.

Bel of app naar 06-1642 0082 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij horen graag van u!