vaatwasser.png

Is uw vaatwasser aan vervanging toe? Of gaat u binnenkort verhuizen? Kies voor voordeel en duurzaamheid met een tweedehands vaatwasser in Barendrecht via Stef Witgoed. Iedere gebruikte vaatwasser wordt grondig gereinigd en getest, zodat wij u kunnen verzekeren dat u waar krijgt voor uw geld. Dat is voordeel en gemak met een tweedehands afwasmachine van Stef Witgoed!

Voordeel en gemak, ook met een gebruikte vaatwasmachine

Een vaatwasser is een heerlijke luxe. Na het eten vult u de afwasmachine, naderhand nog even uitruimen en klaar is Kees! Vooral erg prettig in bijvoorbeeld een groot gezin. Tegenwoordig bevatten de meeste nieuwe keukens al standaard een vaatwasser, maar misschien is uw vaatwasser aan vervanging toe. Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen vaatwasser hebt en er graag een wilt aanschaffen. U kunt natuurlijk naar een outlet voor een vaatwasser, maar als u echt waarde hecht aan voordeel en duurzaamheid, is een tweedehands vaatwasser een mooie uitkomst.

Wij van Stef Witgoed bieden een wisselende voorraad tweedehands vaatwassers. U vindt zowel inbouwvaatwassers als vrijstaande vaatwassers van vele A-merken. De machines zijn vaak zo goed als nieuw en worden bij binnenkomst grondig gereinigd en getest. Bovendien geven wij 3 maanden garantie op de tweedehands vaatwassers, dus mocht het onverhoopt toch misgaan, dan kunt u uw vaatwasser nog omruilen. Wel zo prettig.

Wisselend aanbod in gebruikte vaatwassers

Omdat het aanbod zo wisselt, is het raadzaam om eens een kijkje te komen nemen bij ons in Barendrecht. Dan kunnen wij u meer vertellen over de machines en de mogelijkheden aan de hand van uw wensen en budget. Daarnaast kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen met daarin uw wensen en budget. Aan de hand hiervan gaan wij voor u op zoek in de voorraad. Op basis van de foto’s die wij u sturen kunt u vervolgens een keuze maken. Voor €25,- kunt u de machine eveneens laten bezorgen. Gemakkelijk toch?

Bel of app naar 06-1642 0082 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u met plezier aan een prettige tweedehands vaatwasser!