wasmachine-droger.png

Kies voor een voordelige, duurzame aankoop met een tweedehands wasdroger van Stef Witgoed. In ons wisselende aanbod vindt u vast en zeker een machine die aansluit op uw wensen en – ook niet onbelangrijk – uw budget. Bovendien kunt u de machine thuis laten bezorgen én installeren. Zoekt u dus een tweedehands wasdroger in Barendrecht? Bij Stef Witgoed kunt u terecht!

Een tweedehands droger is een betrouwbare aankoop

Iedere tweedehands droger in de winkel is vakkundig gereinigd, gereviseerd en getest. Zo weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Bovendien geven wij 3 maanden garantie op de tweedehands wasdrogers, zodat niet bang hoeft te zijn dat u een kat in de zak koopt. Omdat het aanbod zo sterk wisselt, raden wij aan om eens een kijkje te komen nemen. Zo weet u precies wat het huidige aanbod is en kunt u zich laten adviseren door onze ervaren medewerkers.

Witgoed van A tot Z

Kies voor kwaliteit, gemak en voordeel door te kiezen voor een tweedehands wasdroger van Stef Witgoed, uw witgoedspecialist in Barendrecht. Wij beschikken over 500 m2 witgoed waar u een wisselend aanbod vindt van gebruikt witgoed van A-merken. Van tweedehands wasdrogers tot gebruikte koel- en vrieskasten: u vindt doorgaans tot wel 100 tweedehands exemplaren. Het gaat in de meeste gevallen om condensdrogers, maar zo nu en dan hebben wij tevens luchtdrogers op voorraad.

Bent u niet in staat om langs te komen? U kunt ook op afstand gebruikmaken van onze expertise. Stuur een appje naar 06-1642 0082 met daarin uw wensen en budget. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte tweedehands wasdroger in het huidige aanbod. Aan de hand van foto’s kunt u een keuze maken. Zit er een machine bij die voldoet aan uw eisen? Voor slechts €25,- komen wij deze bij u bezorgen en installeren!

Ga niet naar de outlet voor uw wasdroger, maar kies duurzaam voor een gebruikt exemplaar. Wilt u graag meer informatie, bijvoorbeeld over de huidige voorraad? Bel of app gerust naar 06-1642 0082 of stuur ons een bericht. Graag tot ziens bij Stef Witgoed in Barendrecht!