wasmachine-droger.png

Bespaar aanzienlijk op uw wasmachine door te gaan voor een tweedehands exemplaar van Stef Witgoed, dé plek voor gebruikte wasmachines in Barendrecht. Laat u verrassen door ons ruime, wisselende aanbod van altijd minstens 200 tweedehands wasmachines met voor iedere portemonnee een mooie optie. Tegen een bescheiden vergoeding kunt u de machine tevens laten bezorgen en installeren. Zo geeft u een hoogwaardige wasmachine een tweede leven!

Wasmachines, alle merken, tweedehands kwaliteit

Een goede wasmachine is onmisbaar. Naar de was wilt u gewoon niet te veel omkijken hebben en daarom is een fijne wasmachine een belangrijke aanwinst. Maar wasmachines worden vaak al vervangen voordat ze zijn opgebruikt. In plaats van te kiezen voor een nieuwe wasmachine, bijvoorbeeld van een outlet voor wasmachines, kunt u dus ook gaan voor een gebruikte wasmachine. Bij Stef Witgoed vindt u een wisselend aanbod tweedehands wasmachines die variëren in leeftijd en staat, maar die te allen tijde vakkundig zijn gereinigd, gereviseerd en getest.

Zo vindt u al een machine vanaf €100,-. Hebt u iets meer te besteden? Dan zit er vast een meer geavanceerd exemplaar tussen dat past bij uw wensen. U kunt rekenen op een optimale prijs-kwaliteitverhouding, zodat u zeker waar krijgt voor uw geld. En een ander belangrijk voordeel van een wasmachine tweedehands kopen is natuurlijk het feit dat u een prima machine een tweede leven geeft. De wasmachine-outlet overslaan en een bezoekje brengen aan Stef Witgoed is dus ook nog eens de duurzame keuze.

De service van Stef Witgoed

Zoals gebruikelijk bij tweedehands witgoed wisselt het aanbod sterk. Het is daarom raadzaam om eens een kijkje te komen nemen op onze locatie in Barendrecht. Aan de hand van uw wensen laten wij u dan passende machines zien. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan helpen wij u graag verder ‘op afstand’. Stuur een Whatsapp-bericht naar 06-1642 0082 en vermeld duidelijk uw wensen en budget. Aan de hand hiervan gaan wij in ons huidige aanbod op zoek naar een gebruikte wasmachine waar u vast en zeker nog een tijd plezier van hebt. En voor €25,- bezorgen wij de machine bij u thuis. Zo hebt u nergens meer omkijken naar.

Wij ontvangen u graag bij Stef Witgoed in Barendrecht, waar u meer dan 500 m2 aan gebruikt witgoed aantreft. Wilt u meer weten over het huidige aanbod? Bel gerust naar 06-1642 0082 of stuur ons een bericht. Een WhatsApp-bericht sturen kan, zoals gezegd, ook. Wij helpen u graag verder.